ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Facebook

Lais Ergo

Επικεντρώνεται στη σύλληψη και υλοποίηση πρωτότυπων κατασκευαστικών ιδεών, στηρίζεται σε εμπνευσμένες μελέτες και τεχνική υποστήριξη έμπειρου επαγγελματία και έμπιστου πολιτικού μηχανικού.
Γνώση, η οποία μετουσιώνεται σε πράξη και συμπληρώνεται πάντα από ενδελεχή έρευνα και λεπτομερή καταγραφή των υλικών αναγκών, των ιδιαιτεροτήτων της κάθε τοποθεσίας και χώρου και ακολουθεί συνάμα και τις επιθυμίες και τα όνειρα για μια πιο ασφαλή και καλόγουστη ζωή.


Ιστοσελίδα

 


 

Life Design

Παρέχει υπηρεσίες διακόσμησης υψηλού επιπέδου άριστα καταρτισμένου και έμπειρου διακοσμητή, ο οποίος αγκαλιάζει τις ανάγκες και προσφέρει μια καλαίσθητη και μοναδική εικόνα της καθημερινής ζωής. Με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες για μια άνετη και λειτουργική ζωή, δίνει έμφαση στην υπευθυνότητα και το σεβασμό, ακολουθώντας παράλληλα τις τελευταίες επιταγές της μόδας και της τεχνολογίας.

Οι εταιρείες Lais Ergo, Ξυλοτεχνική και Life Design αντικατοπτρίζουν το όνειρο και το μεράκι των δημιουργών τους, των μελών της οικογένειας Άρη Ν. Κορακιανίτη, να προσφέρουν μια άκρως ολοκληρωμένη επιλογή στον τομέα της οικίας, προσφέροντας παράλληλα ποιότητα και εμπειρία, καλαισθησία και γνώση, σε τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών και των καιρών. Μια και μοναδική επιλογή, αντάξια των ονείρων σας.