Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Facebook
 
Laisgroup - Ξυλοτεχνική Σ.Α.
Ξυλουργικές Εργασίες Κέρκυρα


Έμπνευση ζωής και έμφυτο μεράκι τριών γενεών, η εταιρία Laisgroup - Ξυλοτεχνική Σ.Α. Κορακιανίτη επικεντρώνεται στη δημιουργία και διακόσμηση κατοικιών υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών. Με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες για μια άνετη και λειτουργική ζωή, δίνει έμφαση στην υπευθυνότητα και το σεβασμό, ακολουθώντας παράλληλα τις τελευταίες επιταγές της μόδας και της τεχνολογίας.

Το τμήμα υπηρεσιών διακόσμησης υποστηρίζεται από έμπειρο γραφείο πολιτικού μηχανικού και εργαστήριο ξυλουργικής αποτελώντας την πιο ολοκληρωμένη επιλογή για δημιουργία, επίπλωση και διακόσμηση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Θέτοντας τις βάσεις για μια άνετη ζωή, καλλιεργεί ένα αίσθημα ασφάλειας και επαγγελματισμού και προσφέρει υπηρεσίες υλοποίησης και των πιο απαιτητικών σχεδίων.
 

 

 
Στόχος της αποτελεί η εκπλήρωση των ονείρων των πιο απαιτητικών πελατών. Η σύλληψη της πρωτότυπης κατασκευαστικής ιδέας συνοδεύεται από εμπνευσμένη μελέτη και τεχνική υποστήριξη έμπειρου πολιτικού μηχανικού, η οποία απορρέει πάντα από ενδελεχή έρευνα και λεπτομερή καταγραφή των υλικών αναγκών, των ιδιαιτεροτήτων της κάθε τοποθεσίας και χώρου, ακολουθώντας  συνάμα και τις επιθυμίες των πελατών. Έχοντας πραγματώσει το πρώτο στάδιο της εκπλήρωσης και υλοποίησης των επιθυμιών, η εταιρία Laisgroup - Ξυλοτεχνική Σ.Α. Κορακιανίτη αναλαμβάνει στη συνέχεια να προμηθεύσει τις οικίες με χειροποίητα και ιδιαίτερα έπιπλα, δημιουργίες έμπειρων και υπεύθυνων τεχνιτών.

    Παρέχει επίσης υπηρεσίες διακόσμησης υψηλού επιπέδου άριστα καταρτισμένου και έμπειρου διακοσμητή, ο οποίος αγκαλιάζει τις ανάγκες και προσφέρει μια καλαίσθητη και μοναδική εικόνα της καθημερινής ζωής. Η εταιρία Laisgroup-Ξυλοτεχνική Σ.Α. Κορακιανίτη παρουσιάζει συνεπώς μια άκρως ολοκληρωμένη επιλογή στον τομέα της οικίας, προσφέροντας παράλληλα ποιότητα και εμπειρία, καλαισθησία και γνώση, σε τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών και των καιρών. 

Μια και μοναδική επιλογή, αντάξια των ονείρων σας.